Paalmatras N207 te Leimuiden

Voor de uitbreiding van de N207 te Leimuiden is gebruik gemaakt van een paalmatras. Wij mochten voor onze opdrachtgever de funderingspalen doormeten op dit project.

Nieuwbouw Lidl te Oosterhout (GLD)

Ook in 2018 mogen wij weer meewerken aan de bouw van een nieuw distributiecentrum voor de Lidl. Dit keer komt er een kolossaal gebouw in Oosterhout (GLD) waar ruim 16.000 funderingspalen onder komen.

Nieuwbouw loodsen EBS te Rotterdam

Voor de nieuwbouw van een aantal loodsen op het terrein van EBS te Rotterdam zijn wij al een aantal weken bezig met het doormeten van de 1.600 stuks funderingspalen op dit project.

Molenpark Windkracht 6 Nieuw Sint Joosland

In Nieuw Sint Joosland wordt een windpark van drie nieuwe turbines gemaakt. De drie turbines voorzien meer dan 3.000 huishoudens in de regio van duurzame energie.

Fietsparkeergarage Vijfhoek te Amsterdam

Steeds meer mensen komen met de fiets naar de Zuidas en het station Amsterdam Zuid. Daarom heeft de gemeente nu gezorgd voor een ondergrondse fietsparkeergarage.

DC Appelweg Moerdijk

In de Moerdijk wordt een nieuw distributiecentrum gebouwd door Heembouw. IFCO heeft de meegedacht over het draagvermogen van de palen en deze ook doorgemeten.

Kistdamgarage te Amsterdam

In Amsterdam wordt een ondergrondse parkeervoorziening verdeeld over 2 parkeerlagen gebouwd. De parkeergarage biedt straks ruimte voor 275 auto’s.

Uitbreiding Outdoor XL te Barendrecht

Voor de uitbreiding van Outdoor XL in Barendrecht zijn palen geheid die IFCO heeft mogen doormeten.

Heitoezicht windpark Bouwdokken

In Zeeland nabij Neeltje Jans wordt een nieuwe windmolenpark gebouwd genaamd ‘Bouwdokken’. Negen nieuwe windmolens zullen in 2018 klaar zijn voor gebruik. Voor de aannemer verzorgen wij het heitoezicht op dit project.

Windmolen te Antwerpen - België

In Antwerpen worden een aantal nieuwe windmolens gemaakt. Onder 1 windmolen zitten 38 funderingspalen. IFCO heeft deze palen doorgemeten waarna de fundering van de molen gestort kon worden.

Hoekselijn te Schiedam

Voor de nieuwe lightrailverbinding Hoekse Lijn tussen het nieuwe station Hoek van Holland Strand en metrostation Schiedam Centrum worden verschillende palen geheid. De palen zijn nog op hoogte waardoor we de palen moesten doormeten vanuit een hoogwerker.

Nieuwbouw Microsoft Agriport te Middenmeer

In Middenmeer breidt Microsoft uit met de nieuwbouw van een volgend bedrijfspand. Duizenden prefab betonpalen worden voor dit pand geheid door Terracon uit Werkendam. IFCO mag een deel van de palen doormeten om te zien of er verstoringen of breuken zijn.

Drukbelasting palen te Utrecht

In Utrecht hebben wij een drukbelasting uitgevoerd op een aantal palen die een reflectie toonde na het heien. Waarschijnlijk zat er een scheur in de paal. Door middel van een drukbelasting van ongeveer 50 ton hebben we de scheur dicht gedrukt. De reflectie is tijdens de belasting verdwenen, waardoor wordt aangetoond dat de paal weer volledig bruikbaar is.

Nieuwbouw Bakkersland te Aalmeer

Bakkersland opent in het najaar van 2016 één van de grootste bakkerijen van Europa in Aalsmeer. In februari is gestart met de ontwikkeling van het gebouw met een oppervlakte van 40.000 vierkante meter op Green Park Aalsmeer, dat is gelegen naast de grootste bloemenveiling van de wereld. Het pand komt op 1.053 palen te staan die allen door ons akoestisch worden doorgemeten op defecten.

Westergouwe te Gouda

Westergouwe, een nieuwe wijk aan de rand van de stad Gouda. In de nieuwe wijk wordt door onze opdrachtgever gewerkt aan de infrastructuur. Zo maken zij diverse bruggen, waterpartijen en kademuren. Wij verzorgen de diverse monitoring t.b.v. de uit te voeren werkzaamheden.

Nieuwbouw distributiecentrum Lidl

In Waddinxveen langs de A12 wordt het grootste distributiecentrum van de Lidl gerealiseerd. IFCO meet de 8.384 funderingspalen die voor het project worden geheid, door op eventuele defecten. Naast het doormeten hebben wij ook het heitoezicht op dit project uitgevoerd.