ISO 9001 Kwaliteitsmanagement

IFCO is een ISO 9001:2015 gecertificeerd bedrijf en wij streven kwaliteitsmanagement na in onze organisatie. Goed ontworpen werkprocessen leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van onze producten en diensten.

De eisen van ISO 9001 zijn gebaseerd op de acht principes van kwaliteitsmanagement:

 • Klantgericht
 • Leiderschap / Bedrijfsleiding
 • Betrokkenheid van personeel
 • Proces georiënteerde benadering
 • Systeem georiënteerde benadering
 • Continue verbetering
 • Feitelijke benadering van besluitvorming
 • Wederzijds relaties met leveranciers

 

Sinds 2015 zijn wij ook volledig gecertificeerd volgens de nieuwe norm.

Procescertificaat BRL 5023

Vanaf januari 2013 voert IFCO trillingsmetingen uit onder het Komo procescertificaat beschreven in Beoordelingsrichtlijn BRL5023.

IFCO geeft daarmee haar opdrachtgevers optimale zekerheid over de uitvoering van gegarandeerde kwalitatief goede trillingsmetingen en wordt daarop als één van de weinige meetbureaus door certificatie-instelling SKG-IKOB gecontroleerd.

Opdrachtgevers en overheden die trillingen van gebouwen laten meten, willen tenslotte zeker zijn van betrouwbare meetresultaten.

Hierdoor is IFCO haar opdrachtgevers nog beter van dienst.

SBR-richtlijnen

IFCO Funderingsexpertise voert haar trillingsmetingen uit volgens de richtlijnen van SBR.

Richtlijnen

 • SBR-A schade aan gebouwen
 • SBR-B hinder voor personen (in gebouwen)
 • SBR-C storing aan apparatuur

 

In 2017 is richtlijn A drastisch gewijzigd. IFCO is betrokken geweest bij de wijziging van de richtlijn en hiermee volledig op de hoogte. De wijzigingen worden ook direct toegepast in de praktijk.

Mocht u meer willen weten over de specifieke wijzigingen, contact ons!

GPI (Generieke Poort Instructie)

Alle buitendienst medewerkers en experts bezitten het certificaat GPI (Generieke Poort Instructie). Poortinstructies zijn instructies die alle medewerkers die een bouwplaats willen betreden, vooraf moeten hebben gevolgd en waarbij een toets wordt afgelegd. Het doel: een hoger veiligheid bewustzijn niveau en meer duidelijkheid voor medewerkers over wat van hen wordt verwacht als het gaat om veiligheid op een bouwplaats. De Generieke Poortinstructie moet veilig gedrag op de bouwplaats verder verbeteren. Jaarlijks wordt een herhaling gedaan waardoor iedereen up to date blijft over de laatste veiligheidsontwikkelingen.

VCA

Al onze meetspecialisten zijn persoonlijk VCA gecertificeerd en op de hoogte over de regelgeving en het veilig uitvoeren van hun werkzaamheden op uw bouwproject.

DVP (digitaal veiligheidspaspoort)

Onze experts beschikken naast het VCA paspoort ook over een digitaal veiligheidspaspoort waarmee gewerkt mag worden op, langs en om het spoor. Met deze onderscheiding kunnen wij een nog completer totaalpakket bieden op uw projecten.