Als uw locatie nog sneller bouwrijp gemaakt moet worden 

Benieuwd naar de voordelen van onze IFCO-methode? Bekijk dan onze vernieuwde website.

Waar consolidatie soms jaren duurt met alleen voorbelastingen van zand, behalen wij met de IFCO-methode verbazingwekkende zettingen van wel 2 meter binnen slechts 30 dagen. Zettingen tot aan de restzettingseis in korte tijd, dat garanderen we u. Inmiddels heeft de IFCO-methode zich al meer dan dertig jaar bewezen op ruim honderd projecten. 

LEES MEER…

Johan van den Berg benoemd tot adjunct-directeur

Met genoegen delen wij mede dat Johan van den Berg benoemd is tot Adjunct Directeur. Sinds de start van zijn dienstverband in oktober 2021 heeft hij bewezen een bevlogen inspirator te zijn. Met zijn kennis en ervaring in geo- en funderingstechniek stuurt hij het team met experts van IFCO aan en bedient onze klanten met Geotechnisch advies.

LEES MEER…

IFCO en 4RISK acteren als één TEAM!

De monitoringsexperts van 4RISK B.V. en de geotechnisch adviseurs van IFCO Funderingsexpertise BV delen kennis en kunde én zorgen tevens voor een integrale aanpak van bijvoorbeeld het bouwrijp maken van de ondergrond voor vele bouwprojecten.

LEES MEER…

ISO 9001 certificering voor IFCO en 4RISK!

IFCO en onze zusteronderneming 4RISK B.V. hebben wederom de #ISO9001:2015 certificering behaald! Wij werken aan continue verbetering van onze processen. Onze klanten en prospects kunnen erop vertrouwen dat onze omgevingsrisico-management dienstverlening, funderingsexpertise en geotechnisch advies & ontwerp voor de bouw, infra en civiele techniek voldoet aan de gewaardeerde kwaliteitsmanagement systemen. En wij blijven verbeteren!