Verhuur meetapparatuur

Verhuur meetapparatuur

Naast het uitvoeren van verschillende monitoring door IFCO zijn er ook mogelijkheden om hoogwaardige en innovatie meetsystemen bij ons te huren om zelf in te zetten voor monitoring.

Hieronder kunt u zien welke systemen gehuurd kunnen worden en wat de verschillende mogelijkheden zijn. De meetsystemen kunnen bij ons opgehaald worden of naar u toe worden gezonden.

Voor gebruik van onderstaande meetsystemen is er wel een stukje begeleiding en/of training nodig. Daarnaast zal er voor sommige meetsystemen bepaalde software aangeschaft moeten worden om de rapportage van de meting te kunnen maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om IFCO alleen de uiteindelijke rapportage te laten maken van de meetgegevens die u zelf heeft verzameld tijdens de meting.

De metingen die uitgevoerd worden met de genoemde meetsystemen kunnen stuk voor stuk ook uitgevoerd worden door een meettechnici van IFCO. Zie hiervoor ook onze dienst geotechnische monitoring.

Mocht u meer willen weten over het huren van meetapparatuur of geheel vrijblijvend een stukje advies willen ontvangen neem dan contact met ons op.

Trillingsmeter

Vibra

Geluidsmeter

Norsonic Geluidsmeter

Hamertje-tik-systeem / SIT Serie

Akoestisch doormeten / Hamertje-tik

Waterspanningssensoren (BAT)

IFCO Methode

Specht / Houtprikker

Geofoon conus

Geofoon conus