Vacatures

Werken bij IFCO

 

Wil jij onderdeel uit maken van een klein team hoog opgeleide en gekwalificeerde adviseurs en monitoring specialisten binnen de geotechnische branche en mee helpen dit team te laten groeien?

Onze klanten adviseren over de risico’s die kunnen ontstaan tijdens (bouw)projecten en de invloed hiervan op de omgeving, boven de grond maar ook in de grond? 

Op een kwalitatieve manier onze diensten naar een hoger niveau brengen en onze klanten bedienen in wat zij nodig hebben op hun (bouw)projecten?

Ontdek de ingenieurs wereld van IFCO en draag jouw steentje bij op (bouw)projecten binnen Nederland maar ook daar buiten.

Wij zoeken ervaren collega’s met kennis van de markt en branche maar ook jij die net van school of universiteit af komt en een geheel nieuwe kijk op zaken kan bieden. Jij kan leren van de ervaren mensen maar de ervaren mensen kunnen leren van jouw nieuwe kijk op onze branche.

Door frisse jonge, ervaren en oudere collega’s met elkaar samen te laten werken halen we het beste uit ons team binnen IFCO.

Heb jij zin om ons team te versterken? Neem dan snel contact met ons op. Lees eens onze openstaande vacatures en stageplekken of stuur ons jouw open sollicitatie. Voeg een motivatie en CV toe en wij nemen altijd contact met je op!

 

Vacatures

Wil je weten welke vacatures wij momenteel open hebben staan en wat wij in iemand zoeken?

Stage en leerplekken

Naast onze vacatures hebben wij ook ruimte voor stagiaires en bieden wij leerplekken aan.